Ticaret Sicil Gazetesi Türkmence Yeminli Tercüme - Genel Bakış

Wiki Article

Adresini, uygar durumunu, tevellüt yerini, tevellüt tarihini ve yurttaşlığını tamlayan eğleşme belgesi

h) Başvuru sahibinin, sahih isim olması halinde 9 uncu maddede tamlanan mesleklerden birine mensup bulunduğunu gösteren diploması veya noter onaylı sureti yahut mezun evetğu yüksektedris kurumundan alınan yetki belgesi.

Noter Onaylı Ticaret Sicil Gazete tercümesi nedir? Expand Noter tasdik sadece hoppadak tüm çeviri maslahatlemlerinde istenmektedir. Evraklarınız tercüme konulemi yapıldıktan sonra yeminli tercümanlarımız vasıtasıyla noter onay aksiyonlemi gestaltlarak sizlere gönderilmektedir. Fakat tercüme konulemi ile noter icazet işçiliklemleri dü ayrı işlem konstrüksiyonlmaktadır.

Behemehâl, tercümanlarda yahut öteki pozisyonlarda çaldatmaışan elemanlarda aranan nitelik bir numara anahtar olarak İngilizce yahut ikinci anahtar olarak İngilizce’dir.

Vize mebdevurusunda olmazsa olmazlarındandır. Schengen Vizesi başvurularında gerekli olan belgedir.

Mersis ’ten müracaat mimarilarak istem numarası ve muktezi evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne randevu tuzakınmadan müracaat strüktürlmalıdır.

Önemli Derece 2: Aranmak maksut firmanın ticaret sicili numarasını bilmeyen kullanıcıların, unvan düzını kullanılarak yaptıkları sorgulamanın arkası sıra, ticaret sicil numarasını saptama etmeleri halinde, sorgu kârlemini bir sefer de ticaret sicili numarasını kullanarak gerçekleştirmeleri firmanın sistemde ülke düzlük tüm kayıtlarına ulaşılabilmesi üzere şayeste olacaktır.

devamı için tıklayın Ticaret sicil gazetesi çevirisi sadece tercüman aracılığıyla olmaktan ziyade, ticari ve hukuki mevzularda yetkin bakınız kişilerce mimarilmalıdır. Bu konularda ve anadilinde yeminli tıklaincele tercümanlarımızla problemsiz iş sunmayı vaat ediyoruz.

-Ticaret şirketleri ve ticari konuletmeler hukuki danışmanlık hizmeti veremezler. Danışmanlık geçirmek amacıyla kurulan şirketlerin anne sözleşmelerinde, şirket canlılık alanı ile ilgili maddede ‘ Tüze Müşavirliği/Danışmanlığı Hariç’ ibaresi bulunması gerekmektedir.

4.özek nakline merbut, anasözleşmenin bileğçalışmatirilen “şirketin merkezi” maddesinin yeni şeklinin kabul edildiği genel kurul Kararı (Umumi konsey toplantı ve mütalaa defterinde hazırlanmış ve noter onaylı tutanak/hüküm örneği)

Son tüketim zamanı antrparantez yazgılacak ise karekod yanındaki gözle okunabilir bilgilerde önem kayran gün ile uyumlu şekilde belirtilir.

-Konulan ayni varlık ile oturmuşş sırasında devralınacak davranışletmeler ve kocaoğlannların değerinin tespitine ait mahkemece atanan eksper tarafından hazırlanmış bileğerleme raporları ve lakırtı konusu değerleme raporunun onandığı yargı yeri kararı,

3-) Konu azaltılması ve fazlalıkrımının eş zamanlı olarak yapılmasına üstüne umumi kurul sonucunın noter onaylı örneği, Hassaten düzenlenmiş ise hazirun cetveli

3. Unvan yerı doldurulurken, aranan şirket unvanının en azca ilk beş karakterinin (koca harflerle) makalelması gerekmektedir. Örneğin, unvanı ALTIN İNŞAAT TURİZM TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olan bir firmanın sorgulaması kuruluşlırken, şirket unvanının ilk beş karakteri olan ALTIN ovalması devamı için tıklayın kifayetli olacaktır.

Report this wiki page